Želatínovaná Maca Triple Power (6:1) | PanaVita
Prírodný zdroj energie pre telo a myseľ

Pomáha udržiavať optimálnu vitalitu, výdrž a hormonálnu rovnováhu

Želatínovaná Maca Triple Power (6:1)

Obsah: 90 kapsúl

Najúčinnejšia Maca peruánska (Žerucha) na trhu. Obsahuje vysoké množstvo výživných látok v koncentrovanom pomere 6:1, ľahko stráviteľná.

Energia a vitalita

Posilňuje fyzickú aj psychickú vitalitu
Podporuje odolnosť organizmu voči stresu
Zlepšuje pamäť a koncentráciu
Zvyšuje libido a podporuje plodnosť
Podporuje hormonálnu rovnováhu
✅ Priaznivo ovplyvňuje akné a osteoporózu
Pomáha pri menštruačných bolestiach

Výnimočnosť

Neobsahuje škrob – vhodná aj pre ľudí s citlivým trávením
Šetrné spracovanie
6x silnejší účinok ako bežné produkty maca
Výberové korene
– 80% čierny, 15% fialový a 5% žltý

(pri kúpe 2 balení získavate ĎALŠIE LEN ZA 1€. Navyše v kombinácií s kolagénom na kĺby prispieva k zlepšeniu hustoty a pevnosti kostí a kĺbov)

(1 recenzia zákazníka)
17,95 

Na sklade

11 ľudí práve prezerá tento produkt!
Panavita zákazník referencia

Potrebujete poradiť?

Zavolajte alebo napíšte
Jozef Sokol
Jozef Sokol
3. Máj, 2024
Kolagén je super. Koleno sa odvďačilo bezbolestným pohybom po asi 10-12 dňoch. Na chuť si treba zvyknúť. Je svojská 😁 Mne osobne chutil. Flašku som mal približne na mesiac ale preventívne som objednal ešte jednu.
Roman Havelka
Roman Havelka
24. Apríl, 2024
100%-ná spokojnosť
Tomas Marodi
Tomas Marodi
24. Apríl, 2024
Spokojnosť. Rýchle dodanie, dobrá komunikácia / podpora, skvelé ceny. Aloe vera skvelej chuti, užívam dlhodobo. Treba skúsiť, odporúčam 👍
Marek Malovec
Marek Malovec
16. Apríl, 2024
Z mojej strany veľká spokojnosť a hlavne s kolagénom, ktorý je ozaj účinný. Pri náročných cyklo túrach moje kolená dostávali vždy riadne zabrať. Odkedy ho užívam, kolená nebolia a nepraskajú.
Katka Troščáková
Katka Troščáková
15. Apríl, 2024
Kolagén som brala po dobu troch mesiacov, chuťovo bol svieži a lahodný. Zlepšila sa mi kvalita vlasov a pleti, mala som aj viac energie.
Zuzana Honzová
Zuzana Honzová
12. Apríl, 2024
Skvela komunikacia s majitelom, rychle dorucenie. Urcite odporucam
Ľubica Provazníková
Ľubica Provazníková
12. Apríl, 2024
Seriózny eshop s ponukou kvalitných výrobkov a ústretovým prístupom. Už dlhšie od nich nakupujem Gaia Collagen Protein,čo je zatiaľ najkvalitnejší produkt z tejto kategórie, ktorý som doposiaľ užívala a to som skúsila viacero značiek. Určite odporúčam všetkým, ktorí majú radi kvalitu za rozumnú cenu.
Zuzana Adamčíková
Zuzana Adamčíková
19. Február, 2024
Skvelé produkty, poradenstvo, ústretový prístup, ako aj promptné vybavenie objednávky. Môžem len odporučiť.
Ivana Vicianova
Ivana Vicianova
14. Január, 2024
Rychle dodanie, skvely servis aj poradenstvo, odporucam
pavol sovic
pavol sovic
13. Január, 2024
PanaVita má originálne produkty, ktoré som zatiaľ na Slovensku nevidel. Som pravidelným užívateľom GAIA Collagen, vďaka ktorému môžem behávať, bicyklovať, lyžovať... skrátka užívať si plnohodnotne život. Som už hodne po päťdesiatke a zvykol som si aj na MACA koreň od PanaVita. A to nehovorím o Spirulíne z ostrova Havaj. Je veľmi kvalitná. Odkedy ju užívam, zrak sa mi nie že kazí, ale napravuje :o) PanaVita, to sú ľudia, ktorí rozumejú tomu čo robia.

Hlavné prínosy

Zoznámte sa s Maca Triple Power

Táto trojitá sila Maca peruánskej predstavuje prírodný zdroj energie pre vaše telo a myseľ. Je bohatá na biologicky aktívne zložky, ktoré poskytnú základ pre vašu vitalitu a výkonnosť.

Poteší svojím unikátnym zložením a nespočetnými výhodami. Zlúčením najúčinnejších odtieňov macy peruánskej, 80% čiernej, 15% fialovej a 5% žltej, sme vytvorili produkt, ktorý prekonáva hranice obyčajnosti bežných produktov.

Je bohatý na esenciálne minerály ako vápnik, železo, draslík, mangán a zinok. Obsahuje vitamíny skupiny B, E a C, až 19 rôznych aminokyselín a cenné mastné kyseliny, ktoré sú nevyhnutné pre optimálne fungovanie organizmu.

Pohľad na unikátnu Maca Triple Power

Je vyrábaná z organických sušených koreňov pochádzajúcich z Peru: 80% čiernych, 15% fialových a 5% žltých. Zloženie a kvalita surovín poskytuje výnimočnú hodnotu a silu, ktorú len máloktoré produkty môžu konkurovať. Každý z odrôd má svoje špecifické účinky:

  • Maca žltá: pomáha zlepšovať celkovú vitalitu a energiu, zvyšuje libido, plodnosť, podporuje imunitný systém, zlepšuje pamäť a koncentráciu [x][x]
  • Maca fialová: pomáha pri zlepšovaní kostnej hustoty a zdravia prostaty. Je tiež účinná pri znižovaní úzkosti a stresu, zlepšovaní stavu pokožky a vlasov a je často používaná pri problémoch so správaním a náladou [x][x][x]
  • Maca čierna: je najvzácnejšia a je obzvlášť účinna pri zlepšovaní pamäti, učenia a koncentrácie. Podporuje zvýšenú výdrž a výkon pri cvičení a fyzickej aktivite, zlepšuje plodnosť a pomáha pri zlepšovaní stavu kostí a kĺbov. [x][x][x]

Vďaka potenciálnym protizápalovým a regeneračným účinkom, môže kombinácia macy a hydrolyzovaného kolagénu podporiť zdravie kĺbov.

Vedecké poznatky

S čím všetkým želatínovaná maca peruánska pomáha

  • Pomáha udržiavať hormonálnu rovnováhu [x][x][x]
  • Prispieva k zlepšeniu plodnosti a sexuálnej aktivity [x][x][x]
  • Ako prírodný zdroj fytoestrogénu, môže podporovať ženy v období menopauzy [x]
  • Jej biologicky aktívne látky posilňujú našu vytrvalosť a dodávajú energiu, čím dlhodobo posilňujú vitalitu [x][x]
  • Pomáha organizmu prispôsobiť sa fyzickému a psychickému stresu [x][x]
  • Podporuje duševné zdravie [x][x][x]

Prírodný zdroj energie pre vaše telo a myseľ

Zlepšite svoj život a zažite ten rozdiel

Čo je Maca Peruánska

Maca Peruánska je cenná rastlina, ktorá rastie vo vysokých nadmorských výškach v Andách v Peru. Jej vedecký názov je Lepidium meyenii a je známa tiež ako peruánsky ginseng – žerucha peruánska

Peruánska Maca je pravým pokladom Inkov, ktorí ju tisícročia využívali ako výživný a liečivý zdroj. Užívali ju hlavne pre schopnosť podporovať vytrvalosť v náročných horských podmienkach, zvládanie stresu a zlepšenie libida.

Korene tejto rastliny sa vyskytujú v rôznych veľkostiach, tvaroch a farbách (červená, žltá, čierna, fialová) a vzdialene pripomínajú našu repu alebo zemiaky.

Čo všetko Maca Peruánska obsahuje

Je vedecky prevereným zdrojom vitamínov a minerálov. Obsahuje vitamíny B1, B2, C a E, rovnako ako vápnik, horčík, draslík, meď, zinok a železo.

Je známa svojimi adaptogénnymi vlastnosťami, ktoré sú preverené časom.

Prirodzene neobsahuje hormóny, avšak jej komplex látok má schopnosť ovplyvňovať ich produkciu v ľudskom tele.

Jej prínosy sa prejavujú hlavne v regulácii hladín estrogénu, testosterónu a progesterónu, čo následne podporuje sexuálnu túžbu a plodnosť.

Hľadáte produkt, ktorý by vám pomohol zvýšiť energiu a vitalitu? Maca peruánska by mohla byť presne tým, čo potrebujete.

Vysoká koncentrácia účinných látok (6:1)

Žltá maca je celkovo najrozšírenejšia. Fialová a čierna maca sú vzácnejšími druhmi. Ich sfarbenie naznačuje, že obsahujú vyššie množstvo antioxidantov. Šetrné spracovanie a vysoká koncentrácia účinných látok (6:1) dodáva produktu silnejší pozitívny účinok.

Vysoká koncentrácia účinných látok (6:1)

Žltá maca je celkovo najrozšírenejšia. Fialová a čierna maca sú vzácnejšími druhmi. Ich sfarbenie naznačuje, že obsahujú vyššie množstvo antioxidantov. Šetrné spracovanie a vysoká koncentrácia účinných látok (6:1) dodáva produktu silnejší pozitívny účinok.

Trpíte únavou, vyčerpaním a stresom? Nič vás nebaví a neviete sa sústrediť?

Apatia, ktorú prežívate, sa prenáša na všetko a všetkých vo vašom živote? Neustále sa stretávate s nechuťou voči všetkému, čo vám kedysi prinášalo radosť a zmysel?

Každodenné úlohy sa stávajú ťažkým bremenom, ktoré vás utláčajú a bránia v pohodlnom prežívaní dňa?

Nechápete, ako je možné, že zdanlivo jednoduché a príjemné zážitky sa stávajú bezvýznamnými a nepríťažlivými?

Chceli by ste radšej

  • Zvýšiť energiu a vitalitu?
  • Podporiť telo, aby dobre fungovalo, bolo silné, zdravé aj pri stresových situáciach?
  • Znížiť úzkosť a stres?
  • Zlepšiť pamäť a koncentráciu?
  • Podporiť hormonálnu rovnováhu?
  • Zlepšiť plodnosť a sexuálnu aktivitu?
  • Zlepšiť hustotu a pevnosť kostí?

Šetrná technológia výroby

Ide o koncentrovaný prášok z precízne vybraných sušených prvotriedných koreňov Maca peruánskej v pomere 6:1. To znamená, že zo 6 kg macy sa vyrobí 1 kg finálneho prášku.

Inak povedané, každá porcia tohto produktu obsahuje rovnaké množstvo výživy ako šesť porcií surového koreňa. Takže tento výrobok je šesťkrát silnejší a účinnejší ako bežné produkty maca.

Pri výrobe využíva exkluzívny proces studenej želatinizácie, ktorý šetrne bez zahrievania odstráni škrob z koreňa. Výsledkom je čistý prášok, ktorý je ľahšie stráviteľný, vstrebateľný a ktorý zachováva komplexné spektrum živín.

Tento proces zaručuje najlepšiu možnú výživovú hodnotu a najvyššiu kvalitu produktov Maca, pri dodržiavaní pravidiel pre surovú stravu.

Toto je obrovský skok dopredu v porovnaní s bežným spracovaním, ktoré môže zanechať niektoré nežiaduce látky a znížiť biologickú dostupnosť dôležitých živín.

Kedy sa vám bude želatínovaná Maca Triple Power hodiť

  • V období zvýšenej fyzickej alebo psychickej záťaže
  • V obdobiach zvýšeného stresu
  • Pre podporu energie a vytrvalosti
  • V stavoch únavy a vyčerpania
  • Pri problémoch s menštruáciu
  • Pri potrebe podporiť sexuálnu túžbu
  • Pri potrebe podávať mentálny výkon
  • Na celkovú podporu organizmu

Špeciálna technológia výroby

Na výrobu produktu používame inovatívnu technológiu studenej želatinizácie. Táto šetrná metóda zaručuje zachovanie esenciálnych živín a výživných hodnôt. Vďaka nej je nej ľahko stráviteľný a jeho pozitívne účinky sa dostavujú rýchlejšie.

Špeciálna technológia výroby

Na výrobu produktu používame inovatívnu technológiu studenej želatinizácie. Táto šetrná metóda zaručuje zachovanie esenciálnych živín a výživných hodnôt. Vďaka nej je nej ľahko stráviteľný a jeho pozitívne účinky sa dostavujú rýchlejšie.

Výživové doplnky Maca

V čom sa produkty Maca Peruánskej odlišujú

Doplnok Maca Triple Power

  • Koncentrovaný a vysoko účinný doplnok stravy v pomere 6:1
  • Na výrobu sa používajú tradične pestované výberové korene, predovšetkým vzácny čierny koreň
  • Obsahuje vysoké množstvo biologicky aktívnych látok
  • Spracovanie prebieha za studena
  • Neobsahuje žiadne konzervanty ani iné umelé prídavné látky
  • Neobsahuje škrob čím je vhodná pre ľudí s citlivým trávením
  • BIO certifikované suroviny najvyššej kvality spĺňajúce RAW štandardy
  • Produkovaný udržateľným postupom s dodržaním podmienok férového obchodu

Bežný doplnok s maca

  • Nízka koncentrácia účinných látok
  • Obsahuje len jeden druh koreňa maca
  • Podlieha tepelnému spracovaniu
  • Tepelné spracovanie znižuje biologicky aktívne látky
  • Obsahuje konzervanty a aditíva
  • Obsahuje škrob čím môže spôsobovať tráviace ťažkosti

Maca Peruánska a optimálne výsledky

Dĺžka užívania Maca Triple Power závisí od individuálnych potrieb a cieľov. Aby sa dosiahli optimálne účinky, odporúčame užívať pravidelne minimálne 4 až 8 týždňov. Niektorí ľudia však môžu vnímať prínosy už počas prvých týždňov užívania.

  • Užívajte 3 kapsule denne v doobednajších hodinách
  • Zapíjajte čistou a vlažnou vodou
  • Užívajte pravidelne minimálne 4 až 8 týždňov

Dôležité informácie

Maca Triple Power zloženie a dávkovanie

Zloženie a obsah účinných látok

  • 100% prášok z koreňa žeruchy peruánskej – Maca (Lepidium meyenii Walp.) v pomere 80% čierna, 15% červenofialová a 5% žltá maca
  • vegánska kapsula (hydroxypropylmetylcelulóza)

Maca Triple Power obsahuje 100% vysoko kvalitný extrakt z koreňov tejto rastliny.

Obsah účinných látok je koncentovaný, a preto nie je potrebné užívať veľké množstvo kapsúl ako u bežných výživových doplnkoch. Jediná kapsula obsahuje až 500 mg extraktu.

Zložka obsah 1 kapsule
prášok z koreňa žeruchy peruánskej – Maca (Lepidium meyenii Walp.) 500 mg

Odporúčané dávkovanie

  • Užívajte 3 kapsule denne v doobednajších hodinách
  • Kapsule prehltnite a zapite dostatočným množstvom vody

Upozornenie

  • Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada pestrej stravy
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • Doporučená denná dávka sa nesmie presiahnuť
  • O užívaní v priebehu tehotenstva a dojčenia sa poraďte so svojím lekárom
  • Nie je určený ako prevencia alebo liek na niektoré ochorenia
FAQ

Najčastejšie otázky ohľadom
Želatínovaná Maca Triple Power (6:1)

Forma produktu

Kapsle

Množstvo

90tbl

Hmotnosť

53g

Určenie

Unisex

Vek

pre dospelých

Krajina pôvodu

Peru

Neobsahuje

Lepok, Mlieko, Sóju, Umelé sladidlá

1 recenzia k Želatínovaná Maca Triple Power (6:1)

  1. PanaVita

    je ozaj super, pomaha mi na vsetko

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *